2% - 45 de experiențe GirlsGoIT în 2017

pic

Citește istoriile ambasadoarelor GirlsGoIT, ajută-ne să oferim experiențe similare altor 45 de fete, din 13 regiuni ale Moldovei

Faceti cunostintă, Ana!
Ana este din Sălcuta, iar în 2015 a avut oportunitatea să cunoască posibilitătile sectorului tehnic datorită proiectului GirlsGoIT. A învătat dezvoltare web și bazele unor limbaje de programare, fapt care a determinat-o pe Ana să urmeze o facultate în domeniul IT la Universitatea Tehnică a Moldovei.

Faceti cunostintă, Valeria!
Valeria este din Ștefan Voda, iar în 2016 a participat la programului GirlsGoIT BootCamp Primăvară. În urma programului a dezvoltat o aplicatie web care a fost apreciată de către FFW Agency (companie internatională IT). În august 2016, Valeria a accesat un stagiu de practică de o lună în cadrul companiei și a aflat ce înseamnă să lucrezi în domeniul IT.

Faceti cunostintă, Victoria!
Victoria este din Călărași, iar în 2016, din initiativă proprie, a lansat un club local GirlsGoIT. Cu suportul programului a reușit să promoveze oportunitătile IT altor tineri din comunitatea sa. Victoria învată, încă din clasele de liceu, ce înseamnă să implementezi proiecte de educatie și cum sectorul IT poate contura viitorul tinerilor.

Etapa 1
Completează declaratia persoanelor fizice cu privire la impozitul pe venit (Forma CET 15). Formularul poate fi găsit pe site-ul www.fisc.md nisi ut aliquid ex ea commodi consequatur?

Etapa 2
Câmpul M1 nu se completează, în câmpul M2 indicati codul fiscal al A.O. Asociaţia pentru Dezvoltarea Tehnologiilor Informaţionale EDUCAT*. C/F: 1014620000936 *A.O. EDUCAT este initiatorul proiectului GirlsGoIT.

Etapa 3
Depuneti formularul completat la oficiul Inspectoratului Fiscal Teritorial.
Lista adreselor:
1. Buiucani: str. Mihai Vitezul 2
2. Rîșcani: str. Kiev 3a
3. Centru: str. Mitropolit Vaarlam 65
4. Botanica: str. Teilor 7/2
5. Ciocana: str. Aleccu Russo 1
Termenul limită de depunere a formularelor este 30 aprilie 2017.

Etapa 4 
Vă multumim!
Vă rugăm să ne comunicati datele dvs. de contact la info@tekedu.org. Vrem să vă cunoaștem, să vă multumim personal pentru suport și să vă tinem la curent cu activitătile noastre din 2017.