Pic

Diana – Tabăra GirlsGoIT a fost un argument în plus pentru a studia informatica la universitate

GirlsGoIT a fost pentru mine o experiență de neuitat, care m-a ajutat să mă dezvolt personal, să îmi dezvolt cunoștințele de programare și să devin parte a unei comunități de fete pasionate de IT, voluntariat și leadership. 

Cunoștințele IT acumulate la tabără, orientate mai mult pe partea practică, mi-au fost foarte utile, tehnologiile învățate le-am folosit și în multe alte proiecte ulterioare, și am învățat și să scriu cod “mai frumos”.

Totuși, cel mai important pentru mine a fost faptul că am făcut cunoștință cu oameni extraordinari cu interese comune, oameni de la care am învățat multe lucruri și oameni care vor să facă schimbări spre bine.

De altfel, și modul în care s-au desfășurat activitățile de învățare a fost diferit de educația tradițională și ce făceam la școală. Mi-a placut mult atmosfera liberă, în care eram incurajate să adresăm cât mai multe întrebări, nu primeam note, iar în pauze aveam activități de team building, sport și relaxare.

Tabăra GirlsGoIT a fost un pas important în dezvoltarea mea și un argument în plus pentru a studia informatica la universitate.