OLGUȚA IZBAȘ - Tabăra De Vară GirlsGoIT MI-A Aprins Flacăra Dorinței De A Cunoaște Mai Mult

pic

Adolescența este perioada vieții în care avem dreptul la cât mai multe încercări, să decidem cum dorim să ne fie viitorul. Dar ce presupune temelia viitorului - o mulțime de provocări, decepții și lecții care ne pregătesc pentru o viață de adult. Cred că pentru a fi împliniți trebuie să profităm din plin de oportunitățile care apar de-a lungul drumului nostru și ne formează ca personalitate.

Pentru mine, una din cele mai memorabile și cu impact oportunități este proiectul GirlsGoIT. Nutream o dragoste aparte față de informatică încă de pe băncile școlii, iar când am descoperit oportunitatea de a participa la Tabăra de Vară, am fost încântată și nerăbdătoare să încep. De ce? Simplu - urma să învăț lucruri noi.

Chiar din primele zile ale taberei mi-am făcut prietene din diferite regiuni ale Moldovei, iar împreună, învățatul s-a dovedit a fi mai ușor și distractiv. Atmosfera pe tot parcursul taberei a fost una lejeră și prietenoasă. Nu ne făceam griji că nu vom înțelege ceva. Orice întrebare aveam, chiar dacă era uneori stupidă, ne simțeam confortabil să o adresăm. Tot ce învățăm era aplicat imediat. S-a investit foarte mult timp pentru a ne dezvolta personal și ca lidere. Mi-a plăcut și interacțiunea cu alte participante care au aceeași pasiune față de tehnologii ca și mine, iar noi am constuit și am păstrat o relație frumoasă de prietenie. Tabăra de Vară GirlsGoIT mi-a aprins flacăra dorinței de a cunoaște mai mult și eu planific să merg mai departe!

Dar tu? Ce faci pentru a te dezvolta și pentru a afla de ce ești capabilă?