background

Liliana și Parascovia au început stagiul de practică în cadrul companiei DAS Solutions

AUGUST 14, 2017

Astăzi, Liliana și Parascovia se alătură echipei DAS Solutions pentru următoarele două săptămâni. Cele două ambasadoare GirlsGoIT din Hîncești și respectiv Orhei vor acumula experiență de activitate în cadrul unei companii de IT cu ritm rapid de creștere Republica Moldova.

“ Sunt entuziasmată să încep stagiul meu de practică în cadrul companiei DAS Solutions și vreau să mulțumesc companiei pentru că această oportunitate va contribui la viitoarea mea carieră în tehnologii pe care vreau să o urmez ”

a declarat Liliana Covileac, Ambasadoare GirlsGoIT în Hîncești
“Sunt motivată și inspirată să fiu parte a echipei DAS Solutions pentru următoarele două săptămâni. Vreau la fel să mulțumesc companiei pentru oferirea acestui stagiu de practică la o etapă incipientă a carierii mele, așa cum nu mi-am imaginat că voi avea o astfel de oportunitate la vârsta mea ”

Parascovia Digori, Ambassador of GirlsGoIT in Orhei

Liliana și Parascovia au fost selectate pentru stagiul de practică în cadrul ceremoniei de închidere a Taberei de Vară GirlsGoIT 2017, eveniment care a avut loc pe 29 iulie 2017.

“Implicarea Parascoviei și a Lilianei în cadrul unui stagiu de practică în compania noastră este o ocazie bună pentru fete de a cunoaște cum se lucrează în industria ITși cum este să fii membru al echipei de developeri, de a învăța și de a împărtăși ulterior experiența personală cu alte fete și, nu în ultimul rând, de a demonstra comunităților locale că este nu doar posibil, dar și real ca tinerele, în special din comunitățile rurale să acceseze oportunități de angajare în sectorul de IT din Republica Moldova, un sector cu cerințe înalte

Credem că nu vinul, dar oamenii sunt resursa cea mai valoroasă pentru Moldova

În opinia mea,este important să deschidem ușile pentru fetele din comunitățile rurale, să le dăm acces la oportunități la care nu au acces în mod normal și să le susținem să ia decizii de carieră pentru un viitor încrezător și asigurat”

Eugene Boico - Project Manager, DAS Solutions

DAS Solution este o companie tânără și dinamică care pune accent pe oferirea servicii de calitate pentru sectorul de business din diverse industrii. Cu implicare echipei de oameni pasionați și creative, compania reușește să facă față cerințelor actuale și de viitor ale clienților internaționali. Echipa de profesioniști IT se află la Chișinău și are o experiență vastă în design, dezvoltare și livrarea soluțiilor flexibile de IT.